Flamenco show
Start ]

 

Flamenco show
Spaanse muziek
Paardenshow
Spaanse avond
entertainment
Contact/prijzen

 

Bent u op zoek naar een Spaanse danseres, Spaanse danseressen, een Spaanse dansshow, flamingodanseres, flamencoshow of Spaanse muziek? Wij verzorgen het allemaal!

Flamencodans (Spaanse dans) is één van de meest complexe dansen ter wereld. Een goede flamencodanser of danseres uit zijn/haar diepste emoties in de Flamencodans. Het voetenwerk, de ritmes, de kledij en de castagnetten dragen bij tot deze fantastische flamencoshow!

               

Onze Flamencodansgroep, bestaande uit echte Spaanse dansers en danseressen, verstaat de kunst van het flamencodansen perfect. Met de nodige passie, choreografie, uitstraling en prachtige flamencojurken wordt er een eersteklas show neergezet. Onze flamencodanseressen zijn stuk voor stuk professionals, hebben meerdere flamencoconcoursen gewonnen in het binnen en buitenland en zorgen naast prachtige dans ook voor entertainment en interactie. Echte flamenco (Tanguillo, Buleria etc.), maar ook Sevillana en Rumba (Gypsy kings) komen aan bod.

        

Onze Flamencodansgroep is al te boeken vanaf één danseres en uit te breiden tot 10 flamencodanseressen. De show zowel met cd, als met live-muziek plaats vinden.         

                 

Workshops Flamencodans en Spaanse dans behoren tot de mogelijkheden.

De flamencoshow is perfect te combineren met ons Spaanse themafeest. (Klik HIER voor meer info). Eén danseres kan gedurende 4 x 15 min. (iedere show andere kostuums en dans) voor een fantastische sfeer zorgen, met interactie van het publiek.

                       

De flamencodanseressen dansen ook tijdens de Andalusische Paardenshow. (klik HIER voor mer info)                

   

Onze flamencodanseressen verzorgen ook graag mobiele optredens tijdens evenementen of parades, met een mobiele geluidsinstallatie, eventueel vergezeld door Spaanse live-muziek of Spaanse paarden en ruiters.

       

Dit jaar was onze flamencoshow o.a. te zien tijdens de Spaanse Vuelta in Drenthe (Assen, Emmen, Zutphen etc.)

 

   

 

Bekijk een video van onze Flamencoshow op Youtube! Klik in de foto voor een fragment.

 

SPAANSE SHOW (opening sportgala)

 

SPAANSE SHOW II (opening sportgala)

 

FLAMENCOSHOW

 

Spaanse show aan de kust

 

 

     

 

 

                                   Terug naar START

 

 

                 LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com